Kuri käsi hävitas Pärnu-Jaagupi suvelõpupeo reklaami

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhurullid. Foto on illustreeriv.
Põhurullid. Foto on illustreeriv. Foto: Eleri Lõhmus

Täna öösel ja hommikul said päästjad kolm väljakutset Pärnu-Jaagupisse, kus põlesid asula serva kuhjatud põhurullid, mille külge oli paigaldatud sel laupäeval toimuva valla suure suvelõpupeo reklaam.

Esimene väljakutse Pärnu-Jaagupi Tallinna-poolse sissesõidutee juurest tuli kella 1.29 ajal. Päästjate saabudes põles viis kokku kuhjatud põhurulli lahtise leegiga. Päästjad kustutasid leegid ja keerasid põhurullid laiali. Põlengus hävis sinna külge kinnitatud reklaam.

Kell 2.20 tuli päästjatele põhurullide põlengule uus väljakutse. Sedakorda Pärnu-Jaagupi Pärnu-poolse sissesõidutee juurest, kus põles samasugune põhurullide hunnik nagu alevi teises otsas. Päästjad kustutasid põlengu.

Täna kell 10.19 pidid päästjad taas öösel põlenud põhupalle kustutama sõitma, sest alevi Tallinna-poolses küljes leekides olnud rullid olid taas süttinud.

Halinga vallavalitsuse haridus- ja kultuurinõuniku Tiia Kallastu jutu järgi paigaldati laupäeval toimuvat suurt suvelõpupidu reklaamivad põhurullid alevi sissesõiduteede äärde eelmise nädala keskel. „Ei tea, kellele need ette jäid. Põhurullid iseenesest põlema ei lähe,“ ütles ta ja lisas, et uusi reklaame vallavalitsus tee äärde ei pane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles