Suuremad kauplused läksid talvisele graafikule

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostukärud. Foto on illustreeriv.
Ostukärud. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Pärnu Selveri, Maxima ja Rimi kauplused läksid üle sügis-talvisele graafikule, sulgedes uksed senisest tund varem ehk kell 22.

Säästumarketitest paneb alates kell 21 uksed kinni Papiniidu kauplus, mis oli seni avatud tunni võrra kauem. Lepa, Ülejõe ja Härma Säästumarket töötavad endiselt kella 22ni.

Erinevused jäävad poodide avamisaegadesse: kell 8 avatakse Mai Selver, Maxima XXX, Rimi supermarket ja kõik neli Säästumarketit. Kell 9 teevad uksed lahti Suurejõe ja Ülejõe Selver.

Viimati oli suurematest kauplustest sügis-talvisel perioodil kella 23ni lahti Suurejõe Selver kaks aastat tagasi.

Selveri avalike suhete juhi Annika Vilu sõnutsi pole nii kaua kauplust mõtet lahti hoida, sest inimesi käib pärast kella 22 poes väga vähe. „Suvel seevastu on pood nii hilja rahvast täis,“ kommenteeris ta.

Selverites kestab sügis-talvine hooaeg 30. aprillini. Rimi, Säästumarketite ja Maxima lahtiolekuajad vaadatakse uuesti üle mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles