Pärnu Keskuse avamispäevad on täidetud esinejatega

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kell 17 esineb Pärnu Keskuse teisel korrusel Pok & The Band.
Kell 17 esineb Pärnu Keskuse teisel korrusel Pok & The Band. Foto: Ants Liigus

Tänasest pühapäevani toimuvad Pärnu Keskuses avamispäevad, kus lahutatakse meelt, antakse nõu ja peetakse tarbijamänge.


Täna avatakse Pärnu Keskuse uksed kell 12. Kell 12.10 esineb New Yorkeris ansambel Defrage, jätkab DJ Quest.



14-16 saavad külastajad New Yorkeri ees stiilinurgas kuulata meikar Iris Münteli ja juuksur Sandra Ashilevi nõuandeid ning neid enda peal katsetada.



Kell 17 esineb teisel korrusel Pok & The Band. 18-19 jätkab tegevust stiilinurk.


Homme avab uus ostukeskus kell 10 uksed. 14-14.30 esitletakse muusikali “Kiviaja Kalle”. Kell 15 tutvustab ajakiri Cosmopolitan nutikat ostmist, 17.15 astub üles ansambel Nuumen. Kell 18.30 algab ansambli Paabel esimese vastvalminud CD “Epopöa” eelesitlus.



Laupäeval on keskuses perepäev. Uksed avatakse kell 10, kell 14 ootab lapsi detektiiv Lotte (Gerli Padar), kes toob lasteni laule Vanemuise etendusest “Detektiiv Lotte”. Koos minnakse uurima, mida poodidesse on peidetud, osta saab Lotte autogrammiga “Detektiiv Lotte” CDd, paljudes poodides on Lotte eripakkumised.



Pühapäeval on Pärnu Keskus avatud kella 10st. Kell 13 oodatakse inimesi Rahva Raamatusse Eestis välja mõeldud ja kiiresti populaarseks saanud “Mälumängudoomino” esitlusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles