Hooldushaiglate omanik sipleb võlgades

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila haigla.
Keila haigla. Foto: Mihkel Maripuu

Pärnumaal Vändras ja Pärnu-Jaagupis hooldusraviteenuseid pakkuv PJV Hooldusravi sipleb tõsistes rahalistes raskustes ja vahepeal oli oht, et mullu ka Keila haigla hoone ostnud ettevõtte Harjumaal asuval ravihaiglal võidakse võla tõttu raha- ja muud kraanid kinni keerata.

Mullu mais müüs Põhja-Eesti regionaalhaigla Keila haigla 25 miljoni krooni ehk 1,6 miljoni euro eest jõuliselt hooldusraviärisse tulla soovinud PJV Hooldusravile. Seda koos kohustusega haiglasse investeerida ja kindla võimalusega saada 4,4 miljonit eurot toetust Euroopa struktuurifondidest, et hooldushaigla uueks ehitada, kirjutas Postimees.

Veel aasta tagasi suvel oli PJV Hooldusravi juhatuse liige Leho Tamvere täis usku, et ehitus läheb peagi käima ning 200 hooldusravi ja 150 tasulise hoolekande kohaga uus haigla valmib juba selle aasta lõpuks.

Tegelikult on uus omanik jõudnud vaid täita päästeameti ettekirjutused ja nii hooldusraviosakond kui samas tegutsev teine firma, Keila taastusravikeskus on suures hoonetekompleksis kolinud kokku ühte väiksemasse ossa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles