Kilingi-Nõmme õpilasesindus kandideerib aasta koerasõbra tiitlile

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme õpilasesindus abistas Pärnu kodutute loomade varjupaika. Ettevõtmise eestvedaja Kertu Kore ulatab bussist abipakki kaasõpilasele.
Kilingi-Nõmme õpilasesindus abistas Pärnu kodutute loomade varjupaika. Ettevõtmise eestvedaja Kertu Kore ulatab bussist abipakki kaasõpilasele. Foto: Urmas Luik

Tänasest algab internetihääletus konkursi „Aasta kõige koerasõbralikum tegu“ tiitli väljaselgitamiseks. Korraldajate välja pakutud kolme kandidaadi seas on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilasesinduse liikmed.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilasesinduse liikmed aitasid aktiivse õpilase Kertu Kore ja õpetaja Saima Tõigasti eestvedamisel Pärnu kodutute loomade varjupaika. Koolilapsed kogusid loomadele vajalikke tarvikud, toitu ja elektronkaalu, mida varjupaik hädasti vajas.

Veel kandideerivad tiitlile Võrumaalt pärit Heli Mets ja Merit Jaeski, kes aitasid auto alla jäänud ja raskelt viga saanud kümnekuuse kutsika loomakliinikusse toimetada ning võtsid koera pärast õnnetust oma hoole alla. Heli ja Merit vastutasid looma tervekssaamise eest ja algatasid koos Eesti loomakaitse seltsiga koera raviks raha kogumise.

Samuti on esitatud konkursile Saaremaal asuva Panga panga sukelduskuurordi töötaja Olev Pihl, kes tõttas kahe kilomeetri kauguselt appi pangalt alla kukkunud ja viga saanud 60-70 kilo kaaluvale koerale ning toimetas looma kummipaadiga kaldale.

Konkursi võitja selgub 7. oktoobril Bigbanki ja Eesti koeraomanike seltsi eestvedamisel toimuval Big Match Show’l. Tiitlivõitja selgub internetihääletusel, mis toimub 1. oktoobrini. Oma hääle saab anda aadressil http://www.bigmatchshow.ee/et/konkurss.html.

„Aasta kõige koerasõbralikum tegu“ on tiitel, mis antakse isikule või isikutele, kes on oma tegevusega andnud viimasel aastal märkimisväärse panuse Eesti koerapidamiskultuuri ja heade koerapidamistavade edendamisse ning koduta loomade probleemi teadvustamisse ja leevendamisse.

Konkursi „Aasta kõige koerasõbralikum tegu“ algatajad ja elluviijad on MTÜ Eesti Koeraomanike Selts ja Bigbank AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles