Ühenduste ümarlaud võtab luubi alla avaliku ruumi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu ühenduste ümarlaud tuleb kokku neljapäeval Pärnu linnavalitsuse hoones.
Volikogu ühenduste ümarlaud tuleb kokku neljapäeval Pärnu linnavalitsuse hoones. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavolikogu juures tegutsev ühenduste ümarlaud alustab uut hooaega neljapäeval, kui päevateemana on üleval linna avalik ruum.

Ühenduste ümarlaud koguneb neljapäeval Pärnu linnavalitsuse majas, kus kuulatakse ära Pärnu linnavolikogu esimees Vahur Mäe, kes tutvustab volikogus päevakorras olnud eelnõusid.

Päevateemana on üleval linna avalik ruum, mis seotud Pärnu jõe vasakkaldaga, kus kallasrajale on planeeritud avalik spordi- ja puhkeruum.

„Huvi Jaansoni raja ehitamise vastu on suur, seepärast on avalikku arutelu vaja,“ selgitas ühenduste ümarlaua koordinaator Astrid Hindriks. „Ootame aselinnapea Romek Kosenkraniuse vastuseid kallasraja väljaehitamise kohta.“

Volikogu ühenduste ümarlaud alustas tegevust 2007. aasta novembris. Ümarlaua missioon on kodanikualgatuse kaudu luua linnas olukord, kus linna juhtimises kaasatakse otsustamisse avalikes huvides tegutsevad kodanikeühendused. Ümarlaual osalemine on avatud kõigile ühendustele, kes on valmis kaasa rääkima linnale olulistes küsimustes.

Arutelu algab linnavalitsuse majas neljapäeval kell 16. Ümarlauale oodatakse osalema kõikide Pärnus tegutsevate ühenduste esindajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles