Pärnu premeerib sõudjaid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalias Vareses Euroopa meistrivõistlustel esimese suure täiskasvanute medali teeninud Kaisa Pajusalu sai õiguse troonida neljapaadimeeste Andrei Jämsä, Tõnu Endreksoni, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja võimsail õlul.
Itaalias Vareses Euroopa meistrivõistlustel esimese suure täiskasvanute medali teeninud Kaisa Pajusalu sai õiguse troonida neljapaadimeeste Andrei Jämsä, Tõnu Endreksoni, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja võimsail õlul. Foto: Rein Kilk

Pärnu linnavalitsus otsustas premeerida Eesti paarisaerulise neljapaadi koosseisus Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali saanud pärnakaid ja naiste ühepaadil pronksi pälvinud Kaisa Pajusalu.

Linnavalitsuse nõupidamisel otsustati määrata sõudeklubile Pärnu 2000 euro suurune preemia, sellest Tõnu Endreksonile 1000 eurot ja Andrei Jämsäle 1000 eurot ning sõudekeskusele Kalev 2250 euro suurune preemia, sellest Allar Rajale 500 eurot, treener Matti Killingule 1000 eurot, Kaisa Pajusalule 500 eurot ja treener Roman Lutoškinile 250 eurot.

Preemia määramisel arvestati sportlaste rahvastikuregistri järgset elukohta ja kohalikku klubisse kuulumist.

„Neljapaadi meeste ja Kaisa tulemused on suured. Nende, paljude treenerite ja  klubide aastatepikkune sihikindel töö selle nimel veelgi suurem. Linna määratud preemia suurus ei korreleeru sellega kuidagi ega pretendeerigi sellele. Tegemist on sümboolse materiaalse äramärkimisega. Kindlas usus ja veendumuses, et nii neljapaadi kui Kaisa suuremad sõidud on veel tegemata. Ja sellega ka preemia suurust määrates arvestades,“ ütles linnapea Toomas Kivimägi.

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Kaspar Taimsoo sai Põhja-Itaalias Vareses toimunud Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali.

Naiste ühepaadil sõitnud Kaisa Pajusalu saavutas samadel võistlustel kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles