Jaansoni rada saab taas valgeks

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaansoni rada.
Jaansoni rada. Foto: Urmas Luik

Valvsad ja spordisõbralikud kaaslinlased vihjasid ajalehele, et õhtud on juba varakult pimedad, paraku aga Jaansoni rada jõe paremkaldal viimasel ajal pimendatud.

Rahvast käib seal nii jooksmas, uisklemas, kepikõndimas, rattaga sõitmas kui lihtsalt lastega ja ilma jalutamas palju, osa jääb pimeda kätte ja pea seal siis õnnetus juhtuda ei või. Rääkimata sellest, et käsikaudu sportida ebamugav on.

Edastasime mure Pärnu linnavalitsuse majandusosakonda ja kohtasime seal esiteks imestust, et kutsutud-seatud seni probleemist ei teadnud, üürikese aja pärast saime aga ka lubaduse, et asi kohe joonde aetakse.

“Mingil ajal oli kaabel katki läinud ja automaatkaitse välja lülinud. Saatsime ELWO mehed parandama,” rääkis majandusosakonna juhataja Mait Talvoja. “Edaspidiseks on mul palve – kui midagi niisugust märgatakse, helistatagu kohe linna majandusosakonda, saame asja kiiremini korda.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles