Linn kuulutab välja ettevõtluskonkursi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursil “Ettevõtlik pärnakas” pälvis oma äriideega taastada ja ehitada ümber vanu jalgrattaid peapreemia Artur Maier.
Konkursil “Ettevõtlik pärnakas” pälvis oma äriideega taastada ja ehitada ümber vanu jalgrattaid peapreemia Artur Maier. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus kuulutab teist korda välja konkursi “Ettevõtlik pärnakas”, mille eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aidata kaasa uuenduslike ettevõtete loomisele Pärnumaal.

Konkurss koosneb kahest etapist. „1. detsembriks ootame kõiki oma äriideid esitama, konkursi teises etapis saavad parimate ideede autorid võimaluse osaleda koolitustel ja saada professionaalset nõustamist, kirjutamaks oma äriidee äriplaaniks,“ selgitas linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Parima äriplaani esitaja saab oma idee elluviimiseks 3000 euro suuruse toetuse.

Esimest korda toimunud konkursile esitati 31 äriideed, mis hõlmasid valdkondi mööbli restaureerimisest kuni lapsehoiu teenuse osutamiseni. Kõige enam ideid esitati puhkemajanduse valdkonna arendamiseks. Konkursi võitjaks valiti Artur Maier, kelle ettevõte Artur Maier Customs OÜ tegeleb vanade jalgrataste taastamise ja jalgrattaraamide tootmisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles