Linnavalitsus toetab haridus- ja noorsooprojekte

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Punase Risti korraldatud linnalaagris tutvusid lapsed Pärnu linnavalitsuse ja -volikogu ruumidega.
Pärnumaa Punase Risti korraldatud linnalaagris tutvusid lapsed Pärnu linnavalitsuse ja -volikogu ruumidega. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus ootab taotlusi tuleva aasta haridus- ja noorsooprojektide toetuseks.

Soovijatel on 31. oktoobrini aega esitada 2013 esimese poolaasta haridusprojektide toetuse taotlusi, noorsooprojektide toetust saab taotleda 1. novembrini.

Haridus- ja kultuuriosakonna noorsoonõunik Reine Tapp selgitas, et haridusprojekte toetab linn valdkondades, mis on seotud haridus- ja kooliuuendustega, haridusalaste uuringutega; konverentside, seminaride, nõupidamiste ja asutustevaheliste sündmustega; haridusasutuse traditsioonide jätkamise või kooliidentiteedi tugevdamisega; õpihuvi motiveerimise, andekate laste toetamise, õpilaste omavahelise suhtlemise, integratsiooni ja tolerantsuse arendamisega; tugiõpilaste liikumisega; tervislike eluviiside kujundamisega; lastele praktiliste oskuste andmisega elus toimetulekuks ja töökasvatusega; keskkonnakaitse ja säästliku eluviisi edendamisega.

„Samuti ootame toetuse taotlusi haridusprojektidele, mis on seotud osalemisega Euroopa Liidu koostööprogrammides Socrates, Euroopa Noored ja Leonardo da Vinci, kusjuures eelistatud on haridusprojektid, mille tegevus omab ülelinnalist tähendust,“ lisas Tapp.

Noorsooprojekte toetatakse nõuniku ütlust mööda valdkondades, mis hõlmavad linnalaagrite ja ülelinnaliste õpilasürituste korraldamist või pakuvad muud noorsooalast tegevust.

Toetuse taotlusi võivad esitada nii üksikisikud kui asutused ja juriidilised isikud, kelle sooviks on hariduse ja noorsootöö edendamine Pärnu linnas.

Info toetuste taotlemise kohta ja taotlusvormid on kättesaadavad Pärnu linna veebilehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles