Kohus kuulutas laibatükeldajast topeltmõrvari protsessi kinniseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakohus kuulutas täna toimunud eelistungil kahe naise mõrvas ja seejärel ohvrite surnukehade tükeldamises süüdistatava 35aastase Andrese protsessi kinniseks.

Süüasja arutamist kinniste uste taga taotles süüdistatava kaitsaja ning nii prokurör kui ka kohus olid sellega päri. Menetluspooled leppisid kokku, et kohus arutab süüasja 4.-8. märtsil.

Süüdistuse kohaselt lõi Andres möödunud aasta novembris Audru alevikus korteris korduvalt 55aastast Karinit ja kägistas ta surnuks. Surnukeha mees tükeldas ja uputas eri veekogudesse oma elukoha lähedal.

Tänavu 6. aprilli pärastlõunal tungis süüdistatav Audru kalmistu lähedal kallale 21aastasele Erikale, et röövida temalt sülearvuti. Andres lõi naist süüdistuse järgi vähemalt ühel korral ning kägistas ta surnuks. Mees tükeldas taas surnukeha ja mattis mulla ja okste alla.

Politsei pidas varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Andrese Erika mõrvas kahtlustatavana kinni 7. aprillil. Uurimise käigus selgus mehe võimalik seotus Karini kadunuks jäämisega.

Mõrva eest, kui see on toime pandud julmal viisil, vähemalt teist korda ja seoses röövimisega näeb karistusseadustik süüdimõistmisel ette kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles