Jalgpallinaiskond põrmustas Põlva Lootuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Morkovkina.
Anastassia Morkovkina.

Pärnu jalgpalliklubi naiskond alustas Eesti meistrivõistlusi suureskoorilise võiduga koduväljakul. Mullu hõbeda võitnud pärnulannade väravaarve meistrisarja uustulnuka Põlva vastu avas 37. minutil Anastassia Morkovkina.


Teisel poolajal jõudis kõigepealt väravani Andra Karpin ja seejärel sai “jala valgeks” Olga Tšuiko. 72. minutil realiseeris Morkovkina 11 meetri karistuslöögi ja neljandal lisaminutil saatis Margarita Zernosekova viienda palli Lootuse väravasse.



“Alustasime mängu hetke parima koosseisuga, kuid pärast kindla eduseisu saamist tegin viis vahetust,” rääkis Pärnu naiskonna peatreener Jüri Saar. “Mänguaega said Kätlin Hõbemägi, Nele Nittim, Liivi Sõrmus, Marve Markson ja Liis Ude. Paljud meie naiskonna põhikoosseisu mängijad on hädas vigastustega ja neid tuleb hullemast hoida.”



Teistes avavooru mängudes võitis FC Flora tulemusega 2:0 FC Kuressaaret, valitsev Eesti meister FC Levadia alistas 11:0 Nõmme Kalju ja Tallinna Kalev ning Tartu Tammeka tegid 1:1 viigi.



Meistrivõistluste teises voorus kohtub Pärnu jalgpalliklubi pühapäeval Tartus sealse Tammekaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles