Pärnu küsib Vallikääru renoveerimiseks toetust

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus taotleb Vallikääru renoveerimiseks abiraha Euroopa Liidult.
Pärnu linnavalitsus taotleb Vallikääru renoveerimiseks abiraha Euroopa Liidult. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus võttis vastu korralduse, mille alusel taotletakse Euroopa Liidu linnaliste piirkondade arendamise meetmest Vallikääru renoveerimiseks toetust, küsitav summa selgub nädala lõpuks.


Selleks, et hädavajalik 2010. aasta suvel Pärnus toimuvateks rahvusvahelisteks hansapäevadeks valmis saaks, on tööd jaotatud kahte etappi. Järgmiseks aastaks tahetakse korda teha Vallikääru vabaõhulava, Vallikääru aas jms, jahisadam koos sadama hoonega, Vallikääru hoone ja liuväli jäävad tulevikku.



Abilinnapea Peeter Saunpere sõnul on linn Vallikääru rekonstrueerimise omaosaluseks sel aastal eelarvesse planeerinud 3,3 miljonit krooni. Euroopa Liidult küsitav summa sõltub kaldakindlustuste maksumusest, mis selgub nädala lõpuks.



Abilinnapea Jane Mets ütles, et nii linn kui regionaalminister on väga huvitatud kogu Vallikääru ümbruse renoveerimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles