Anastassia Morkovkina lõi Armeeniale kaks väravat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi ja Eesti koondise kesktormaja Anastassia Morkovkina (nr 7) on Armeenias väga heas hoos.
Pärnu jalgpalliklubi ja Eesti koondise kesktormaja Anastassia Morkovkina (nr 7) on Armeenias väga heas hoos. Foto: Ants Liigus

Eesti naiste jalgpallikoondis alustas UEFA sõprusturniiri Armeenia pealinnas Jerevanis 3:0 võiduga väljakuperenaiste esinduse üle.


Pärast väravateta lõppenud avapoolaega panid Eesti naised oma paremuse kindlalt maksma. Kaks väravat lõi Pärnu jalgpalliklubi ründaja Anastassia Morkovkina, neist teise penaltist. Viimase naela vastaste kirstu lõi Põlva Lootose naiskonna tugisammas Signy Aarna, vahendab jalgpall.ee.



“Mängu esimene poolaeg oli teatud mõttes sarnane Balti turniiri mänguga Leedu vastu,” kommenteeris võidukat kohtumist Eesti koondise peatreener Keith Boanas. “Armeenia mängustiil oli võrreldav Leeduga, nad üritasid kaitsta ja pika palliga edu saavutada, kuid meie kaitseliin - eriti Heleri Saar, aga ka Anete Paulus - mängis väga hästi, järjekordne nullimäng teeb kindlasti rõõmu. Katrin Loo paremal äärel oli samuti fantastiline.”



Teist poolaega analüüsides märkis Boanas, et vaekausi Eesti kasuks kallutas meie naiste parem füüsiline ettevalmistus.



”Armeenia mängijaid vaevasid krambid ja väsimus, meie kasutasime kõiki vahetusmängijaid peale väravavahi ja hoidsime kohtumise lõpuni korralikku tempot,” märkis peatreener. “Eesti tegi taas suurepärase esituse ja läheb järgmisele mängule hea tundega. Kasahstani mängijate kohta ei oska ma praegu midagi öelda, sest nad pole veel Jerevani jõudnud.”



Väärib tähelepanu, et sel aastal ei ole Eesti rahvusnaiskond oma väravasse veel ühtegi palli lasknud lüüa. Enne Armeenia alistamist oli eestlannade kontol kaks võitu: Läti põrmustati Balti turniiril 5:0 ja Leedust saadi jagu 1:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles