Selgeltnägija Nastja: Pärnus kaduma jäänud Marisega on kõik korras

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas E. Liiv kohtus Kanal 2 saate “Selgeltnägijate tuleproov” uue tsükli ettevalmistamisel eelmise hooaja võitja Nastjaga ning andis talle ülesande - saatejuht proovis teada saada 2007. aasta jaaniööl Pärnus kadunuks jäänud Maris Järve asukohta.
Urmas E. Liiv kohtus Kanal 2 saate “Selgeltnägijate tuleproov” uue tsükli ettevalmistamisel eelmise hooaja võitja Nastjaga ning andis talle ülesande - saatejuht proovis teada saada 2007. aasta jaaniööl Pärnus kadunuks jäänud Maris Järve asukohta. Foto: Reporter.ee

2007. aasta jaaniööl jäi Pärnu rannas kadunuks 19aastane Maris Järve. Tänaseni on tema kadumislugu lahendamata ja selle ümber keerleb mitmeid spekulatsioone ja versioone.


Urmas E. Liiv kohtus “Selgeltnägijate tuleproovi” uue tsükli ettevalmistamisel eelmise hooaja võitja Nastjaga ning andis talle ka üllatusülesande - proovis välja pinnida Marise asukohta.



Marise pilti vaadanud Nastja jutu järgi on Marisega kõik korras. „Rohkemat ma ei taha öelda,“ ütles Nastja. „Ta ei taha, et vanemad muretseksid.“



Nastja sõnade kohaselt Maris ja ta vanemad kohtuvad veel kunagi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles