Bedwetters avab Läti suurima rokifestivali

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters.
Bedwetters. Foto: Ants Liigus

Järgmisel nädalavahetusel, 17. ja 18. juulil toimub Läti väikelinnas Salacgrivas rokifestival “Positivus AB”, Baltikumi suurima muusikaürituse avab Pärnu kohalik bänd Bedwetters.


Juuni keskel tutvustas populaarsust koguv poistebänd Leedu suurima festivali



“Be2gether” pealaval oma vastset debüütalbumit “Meet the f#cking Bedwetters”, nüüd on poistel võimalus avada Läti suurim rokipidu.



“Festivalil esinemine on meile väga oluline, sest see on kõige mainekam festival Lätis,” rääkis Bedwettersi trummar Karl-Kristjan Kingi. “Pealegi on üritusel chill rahvas ja meeleolu.”



Eestlaste seas menukaks saanud üritusel astub üles ligikaudu 50 artisti, kellele on üles seatud üle kaheksa lava. Peaesinejad on Moby ja Inglise laulja Peter Doherty.



Kontserdi annavad Brainstorm, The Leisure Society, Sons Of Noel And Adrian, Peter Doherty, Ebony Bones, The Tiger Lillies, Pop Beats Poetry, The Whip, Two Door Cinema Club, The Happy Endings, The Leisure Society, Zig Zag ja paljud teised.



Festivalil ülesseatud Red Bulli muusikaakadeemia lounge’is saab kontserdikülastaja osa parimatest klubihittidest hinnatud DJdelt kogu maailmast. Peaesineja on mitu auhinda võitnud duo Jack Beats, kuhu kuuluvad Beni G ja Plus One.



Riia lahe ääres mändide vahel pakub festival peale muusika palju muudki: kohapeal on kino, teater, kunst, jooga ja rohkesti tegevust lastele.



Salacgriva asub 15 kilomeetrit Ikla piiripunktist Riia poole.



Festivali kahe päeva pilet maksab 715 krooni. Kes tahab kohapeal telkida, peab pileti ees välja käima 805 krooni. Alla kümneaastastele lastele on üritus tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles