Pärnu rannas avatakse homme uus surfiklubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus sünnib uus surfiklubi.
Pärnus sünnib uus surfiklubi. Foto: Urmas Luik

Laupäeval kell 14 algab Pärnu rannas uue surfiklubi “Aloha Surf” avaüritus, kuhu on oodatud nii lohesurfi kui purilauasõidu harrastajad


“Mõnus vaheldus rannas peesitamisele on kindlasti sportlik tegevus vees,” ütles Eesti purjelaualiidu pressiesindaja Eleny Vahter. “Surfi kui spordiala ja elustiili propageerimine on klubi esmane eesmärk. Lisaks lohe- ja purjelauavarustusele hakatakse Pärnus edaspidi pakkuma rendiks ka kajakke ja SUP’e ehk püstijala aerupaate.”



Vahteri sõnul saavad surfi-sõbrad uue klubi avaüritusel omavahel mõõtu võtta rannajalgpallis, lauajalgpallis, SUP’i ja kajakiga sõitmises ning uppuva lauaga tiksumises. Kui tuult on piisavalt, demonstreerivad Eesti paremad surfarid lohega sõitmist. Päevajuhina astub üles Bedwettersi solist Joosep Järvesaar ja muusikalise tausta eest hoolitseb Dave Storm.



Täpsemat infot saab www.aloha.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles