Pärnu Vee suurprojektide järelevalvet teeb Infragate Eesti

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepingule kirjutasid alla ASi Pärnu Vesi juhatuse esimees Garri Suuk (paremal) ja ASi Infragate Eesti juhatuse esimees Indrek Tamberg.
Lepingule kirjutasid alla ASi Pärnu Vesi juhatuse esimees Garri Suuk (paremal) ja ASi Infragate Eesti juhatuse esimees Indrek Tamberg. Foto: Pärnu Vesi

AS Pärnu Vesi sõlmis täna omanikujärelevalve- ja inseneriteenuse lepingu AS Infragate Eestiga. Lepingu maksumus on 2 933 700 krooni.


Lepingule kirjutasid alla AS Pärnu Vee juhatuse esimees Garri Suuk ja AS Infragate Eesti juhatuse esimees Indrek Tamberg.



Omanikujärelevalve- ja inseneriteenust osutatakse käesoleva aasta 1. augustist 2011. aasta 31. detsembrini Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondi projekti "Pärnu Kesklinna, Ülejõe ja Rääma linnaosade ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rekonstrueerimine ja laiendamine" elluviimisel.



Selle lepingu raames osutatakse ka ehitustööde garantiiperioodi aegseid omanikujärelevalve teenuseid kuni 2013. aasta lõpuni.



Teenuseid osutab konsortsium AS Infragate Eesti/AS Pöyry Entec koostöös alltöövõtjaga OÜ KLM Projekt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles