Georgi meeskond jätkab regatti võidukursil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgi meeskond eesotsas kapten Viktor Feofanoviga alustas Muhu väina regatti etapivõiduga Kihnus.
Georgi meeskond eesotsas kapten Viktor Feofanoviga alustas Muhu väina regatti etapivõiduga Kihnus. Foto: Malle Kosk

Esmaspäeval Pärnust alanud 52. Muhu väina regati teisel etapil Kihnu–Roomassaare võitis kolmandas grupis võistlev Georgi meeskond eesotsas kapten Viktor Feofanoviga taas esikoha. Temperil purjetav Harri Murdi tiim sai etapil kaheksanda koha, Windwalker (Raiko Lehtsalu) oli 19., Lili Marleen (Mart Alliku) 20. ja Bella (Rait Maruste) 25.

Esimeses grupis oli võidukas Forte (Jaak Jõgi). Pärnu jahtidest teenis Lady Bird (Jaanus Tagu) kuuenda tulemuse, Tuule (Kristjan Mugra) lõpetas üheksandal ja Katariina II 14. kohal. Teise grupi kiireim oli Leedu jaht Jigy-Jigy.

Meie meeskondadest pidi Lepa (Mihkel Kosk) leppima 10., Põhjakonn (Peeter Volkov) 11., Freya (Heino Hünnev) 12. ja Red Dream (Tanel Kurs) 23. kohaga.

LYSi grupis sai taas esikoha Tormilind (Ringo Liepkalns). Pärnu parimana jõudis La Folie (Martin Aadamsoo) finišisse viiendana.

Sõidul Kihnust Roomassaarde puhus valdavalt lõunakaarest 3-5meetrine tuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles