Kaks meest kiskus end tänaval alasti

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Pärnus Raba ja Jannseni tänava bussipeatustes võis hiljaaegu näha tavatut pilti: kaks noort meest kiskus end alasti.


Nädal tagasi Raba bussipeatuses oma valeva keha paljastanu oli pealtnägijate meelest tuntavalt purjus.



“Ülakeha oli tal juba paljas. Korraga hakkaks ta pükse maha ajama, kuni oligi porgand. Rahvas, kes oli just bussi pealt maha astunud, naeris. Et mees midagi muud ei teinud, vaadati teda natuke aega ja mindi laiali,” kirjeldas üks pealtnägijaist tavatut juhtumit.



Jannseni tänaval tegi teine palja ülakehaga noormees samasuguse tembu mõni päev hiljem. Laskis samuti hulga liiklejate nähes püksid maha ja tahtis neist välja astuda. Aga sõbrad, kõigil kolmel õllepudelid käes, sättisid end üpris kiiresti nudistina palja kamraadi ümber. Üks sõpradest kummardus ja hakkas porgandi pükse üles tirima.


Lääne politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo vanemkomissar Kaja Kukk vastas järelepärimisele, et politseile niisugustest juhtumitest teatatud ei ole.



“Kui alasti inimene on alkoholijoobes ja häirib oma käitumisega kaaskodanikke, on politseil alust sekkuda. Muul juhul saame lihtsalt juhtida tähelepanu, et rahvarohkes kohas võib selline väljanägemine kellegi silma ja tõekspidamisi riivata,” kommenteeris Kukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles