Naine peksis puudli surnuks

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

“Olin akna juures, võtsin Jerry sülle ja lasin käed lahti,” tunnistas kortermaja neljandalt korruselt kääbuspuudli alla visanud Elina Hagi.


Midagi enamat ei osanudki Pärnus Tulika tänaval elav 41aastane Hagi 16. juuli õhtupoolikul korda saadetud võika teo selgitamiseks Kanal 2 uudistesaatele “Reporter” kosta. Ülejäänud detailid olla peast loputanud kange jõhvikavein.



Küll aga ei suuda Hagi naabrid unustada, kuidas naine minutit kümme pärast hoolealuse mööda maad prantsatamist ikka veel hingitseva, end jõuetult käppadele ajava loomakese juurde astus ning haledalt niutsuva koera peksmist jätkas. Seda sealsamas läheduses mängivate laste silme all.



Jõhkrutsemist pealt näinud majanaabrid teatasid juhtunust Eesti loomakaitse seltsile. Paraku ei olnud tõsiseid vigastusi saanud Jerryt päästa enam võimalik. Loomake heitis hinge loomakaitse seltsi liikme Kairi Vahari auto tagaistmel veel enne loomakliinikusse jõudmist.



Alkoholijoobes Hagi õhtu aga jätkus politseijaoskonnas, kuhu ta kainenema sõidutati. Ebaõiglaselt, nagu usub Hagi. “Ma pole kedagi löönud, ropendanud,” väitis haavunud Hagi reporterile.



Kas Hagi on kedagi löönud, peab selguma kriminaalmenetluse käigus, mille politsei loomakaitse seltsi avalduse põhjal algatas. Looma suhtes lubamatu teo toimepanemise eest avalikus kohas võib Hagi oodata kuni aastane vangistus või rahatrahv.



See poleks Hagile esimene kord purjus peaga korda saadetud tegude eest rahakotti kergendada. Maiski pidi ta avalikus kohas alkoholijoobes agressiivselt käitumise eest trahviraha maksma.



Puudel Jerry surmamise osas aga uurimine alles kestab, mistõttu ei saa prokuratuur Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Külli Kivioja andmetel juhtunu kohta veel täpsemaid selgitusi anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles