Politsei hoiatab tõmmu nahatooniga varaste eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Viimastel päevadel on Pärnu kesklinna kauplustes liikvel meestest ja naistest koosnev tõmmu nahatooniga isikute grupp, kes on arvatavalt ka toime pannud vargusi.


Ajavahemikul 11.08 kuni 17.08 kell 14.45 on Pärnus Laial tänaval asuva kaubanduskeskuse kauplusest varastatud mobiiltelefon Nokia N97. Ajavahemikul 14.08 kella 12.00 kuni 15.08 kella 10.00 on Pärnus Rüütli tänaval asuvast kauplusest varastatud erinevaid riideesemeid 3917 krooni väärtuses.



Mõlemas varguses on põhjust kahtlustada kauplustes viibinud tumedama nahatooniga isikuid. Viiest inimesest koosnevasse nii-öelda perekonda kuuluvad vanemapoolsed naine ja mees ning nooremad naine ja mees ning ka laps.



Politsei palub olla tähelepanelik ja kõigil, kes kirjeldatud isikute gruppi kahtlasena käitumas näevad, sellest teada anda telefonil 444 6575 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles