Uulu kooli ette tuleb bussipeatus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uulu koolimaja.
Uulu koolimaja. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Uulu põhikooli Laadi ja Soometsa poolt tulevad õpilased saavad sügisest liinibussiga sõita uude peatusse, mis on endisest sadakond meetrit koolimajale lähemal.


Uulu-Soometsa-Häädemeeste teele Uulu põhikooli ja staadioni vahele lisatava bussipeatuse nimi on Uulu kool. Samale teele lisandub uue peatusena ka Väljaotsa, mis lühendab Lepaküla peatuse kasutajate jalavaeva.



Tahkuranna vallavanem Karel Tölp rääkis, et senise Uulu peatuse kaotamine ohtlikust kurvist ja Uulu kultuurimaja peatuse kaotamine ning asendamine Uulu kooli peatusega lisab turvatunnet nii bussijuhtidele kui -kasutajatele.



“Surju bussid sõidavad ka Uulu kaudu, nüüd on peatuste liigutamisega võimalik mõlemalt teelt kasutada ühte peatust,” ütles vallavanem, kes kooskõlastas uued peatused Lääne regionaalse maanteeameti liiklusosakonna ja maavalitsusega.



Uulu kooli juures on ülekäigurada, mille juures jätkub maad bussiootekojale, mis sügisel rajatakse. Ootepaviljoni ostab vald. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles