Liiklusõnnetuses hukkusid jalgratturid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal hukkus avariis kaks jalgratturit.
Pärnumaal hukkus avariis kaks jalgratturit. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile õhtul toimus raske liiklusõnnetus Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel, kus auto sõitis otsa kahle jalgratturile. Mõlemad hukkusid.


Õnnetus juhtus kell 17.50 Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 135. kilomeetril. Esialgsetel andmetel kaldus Ikla suunas sõitnud Toyota Yaris, mida juhtis 25aastane Janel, vastassuunavööndisse ja põrkas kokku kahe jalgratturiga.

Jalgratturid, 24aastane Elis ja 26aastane Ragnar, said avarii tagajärjel raskelt vigastada ja nad toimetati haiglasse, kus mõlemad surid.

Liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Pärnu kurtide ühingu teatel olid õnnetuses hukkunud Elis ja Ragnar vaegkuuljad, kes kasutasid kuuldeaparaati. Jalgratturid olid naasmas jalgrattamatkalt Pärnusse.

Pärnu kurtide ühingu valvetelefonile vastanud viipekeele tõlk Anne Nisumaa ütles, et jalgrattamatkal olnud grupp oli 12-liikmeline. Teised matkalised otsustasid Nisumaa teatel sõita vahepeal mööda metsateed ja ootasid järeletulijaid Piiri kohviku juures ning juba silmasid mööda maanteed sõitnud Elist ja Ragnarit, kui juhtus see kohutav õnnetus. "Oleme siin kõik šokis," ütles ta.

"Vaegkuuljad on oma puude tõttu liikluses enamast hoolsamadki kui tavaliiklejad," lisas Nisumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles