Treimani külas osutab postiteenuseid poemüüja

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treimani postkontor on minevik, nüüd osutab külas postiteenust pood.
Treimani postkontor on minevik, nüüd osutab külas postiteenust pood. Foto: Urmas Luik

Täna alustas tööd frantsiisipostkontor Häädemeeste vallas Treimani külas, kus poe töötaja osutab kohalikus kaupluses postiteenuseid.


„Pood asub küla keskel ja nüüdsest osutatakse seal ka postiteenuseid,” ütles postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult. “Kohalik ettevõtja on hea näide, kuidas piirkonna elu uute algatuste ja ettevõtlikkusega edendada. Koostöö Eesti Postiga on maapiirkondades tegutsevatele ettevõtjatele üks võimalus oma ärile lisaväärtust anda.”



Frantsiisikontoris pakutakse kõiki teenuseid ja kaupa, mis on vajalikud saadetiste edastamiseks, ja neid saab soetada igal ajal, kui kauplus on avatud, selgitas Eesti Posti kommunikatsiooni- ja turundusosakonna juht Inge Suder. Vastu võetakse liht- ja tähtkirju, postipakke ning rahakaarte. Saab tasuda makse, võetakse vastu perioodika tellimusi ja müüakse postmarke, postkaarte, ümbrikke.



Treimani frantsiisikontor osutab postiteenuseid esmaspäeval ja reedel 10-12 ning kolmapäeval 16-18.



Häädemeeste vallas tegutseb peale Treimani frantsiisikontori kaks statsionaarset postkontorit: Häädemeestel ja Kablis.



Eesti Postil on üle Eesti 18 frantsiisipostkontorit.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles