Alustati jalgpalliklubi Vapruse likvideerimismenetlust

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi Vaprus embleem.
Pärnu jalgpalliklubi Vaprus embleem. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu jalgpalliklubi Vaprus teatab lapsevanematele, treeneritele ja võlausaldajatele, et seoses Pärnu JK Vapruse ebapädeva juhtimisega on alustatud klubi saneerimismenetlust (MTÜ seadusandlusest tulenevalt toimub protsess likvideerimismenetluse nime all), mis kestab tulenevalt seadusest kaks kuud.


Klubi üldkoosolek on valinud klubi likvideerijateks Reigo Tõnsbergi ja Jaak Roossoni, kes täidavad neile seadusega pandud ülesandeid.



Klubi likvideerijate teatel ei täida seoses saneerimismenetluse alustamisega Ivo Tahk enam juhatuse liikme kohustusi ja Heiti Hendrikson on vabastatud tegevjuhi kohalt.



Klubi teatab treeneritele ja lastevanematele, et saneerimismenetluse lõpuni toimub klubis edasi igapäevane treeningtöö vastavalt eelnevale plaanile.



Likvideerijate teatel on protsessi eesmärk saada täpne ülevaade klubi rahalistest kohustustest, laekumata tuludest ning efektiivse ja jätkusuutliku juhtimismudeli leidmine.



Klubi liikmete enamuse soov on kaotada klubi põhikirjas vetoõigused ja valida uus juhatus tagamaks klubi järjepidevus.



Seoses saneerimismeneltusega on vajalik panka ülekannete puhul märkida saaja nimele lisaks likvideerimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles