Paikuse koolis andis tundi vallavanem Kuno Erkmann

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja taas valimistel vallarahva toetuse saanud vallavanem Kuno Erkmann andis Paikuse põhikooli lõpuklassis ühiskonnaõpetuse tundi.
Äsja taas valimistel vallarahva toetuse saanud vallavanem Kuno Erkmann andis Paikuse põhikooli lõpuklassis ühiskonnaõpetuse tundi. Foto: Paikuse põhikool

Samal ajal kui Paikuse põhikoolis on traditsiooniline vallanädal ja üle Eesti käib koolides tunde andmas sadu “Tagasi kooli” üleskutsest innustunud inimesi, kutsus Paikuse kool tunde andma vallavanem Kuno Erkmani ja teisedki vallavalitsuse töötajad.


“Sel aastal on Paikuse põhikool väga tõsiselt kuulda võtnud Eesti presidendi üleskutset “Tagasi kooli”, et üksiti on koolis vallanädal, tekkis mõte kutsuda kooli tunde andma Paikuse vallavalitsuse töötajad,” rääkis Paikuse põhikooli huvijuht Anu Tammearu-Mežule.  



Täna oli koolis külas Paikuse vallavanem Kuno Erkmann, kes pärast ühiskonnaõpetuse tunnis läbitud riigieelarve teemat tutvustas lõpuklassile vallaeelarvetki.



7. klassis andis tundi Paikuse valla teabespetsialist, kes tutvustas Paikuse valla lugu. Samal ajal pidas 8. klassidele loengu kliimamuutustest lapsevanem Aive Sepa.



Paikuse põhikool ootab tundidesse veel vilistlast Asko Aru rääkima noortele oma elukutsest. Et Aru on oma professionaalse elu sidunud arvutitega ja tema huvi arvutite vastu sai alguse seitsmendas klassis, on tema loeng mõeldud just selles vanuses õpilastele.



Homme on külla tulemas Paikuse abivallavanem, kes kõneleb lõpuklassi noortele etiketist ja sellest, kuidas igas olukorras toime tulla.



Juba 18 aastat peab Paikuse vald oma aastapäeva 21. oktoobril ja koolil on olnud traditsioon korraldada samal ajal vallanädal. Õpilased on sel puhul üles pannud näituse, teinud igakuise “Mõtteralli” teemana vallateemalist viktoriini jpm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles