Reiu-Raeküla spordikeskuse kava saab allkirjad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusarada.
Suusarada. Foto: Urmas Luik

Pühapäeval allkirjastavad Paikuse ja Tahkuranna vald ning Pärnu linn ühiste kavatsuste kokkuleppe Reiu-Raeküla tervisepordikeskuse väljaarendamiseks.


Kokkuleppe allkirjastavad Paikuse vallavanem Kuno Erkmann, Tahkuranna vallavanem Karel Tölp ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.



Reiu-Raeküla piirkond vajab kindlat staatust tervisespordikeskusena, mis võimaldaks piirkonna arengule jõudsalt kaasa aidata ja pakuks kasutajatele kvaliteetset ning tänapäevast teenust. Sellest tulenevalt lähtuvad osapooled vajadusest arendada kolme omavalitsuse piirile jääv Reiu-Raeküla tervisespordikeskus välja moodsaks piirkonna liikumisharrastuse keskuseks, teavitas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.



Tervisespordikeskuse väljaarendamise kõrval on tegemist piirkonna infrastruktuuri ja heakorraprojektiga. Täiesti uue võimaluse loob kunagise raudteetammi kasutusele võtmine liikumisrajana ja selle sidumine Reiu-Raeküla männiku klassikaliste radadega. Tulemuseks on laiaulatuslik ja mitmekülgne piirkonna terviseradade võrgustik.



Kokkuleppe kohasel aktsepteeritakse Reiu-Raeküla tervisespordikeskuse arengu visiooni “2010 Pluss”, mille kohaselt kolme omavalitsuse piirile jääv kompleks on koostöös partneritega välja arendatud tänapäevaseks regionaalseks tervisespordikeskuseks. Töötatakse selle nimel, et sellest saaks järgmine riigi rahastatav regionaalne tervisespordikeskus (2011-2014). Tervisespordikeskus viiakse vastavusse nõuetega, mille alusel kuuluda ühtsesse Eesti terviseradade süsteemi.



Kokkuleppe sõlminud omavalitsused osalevad tervisespordikeskuse väljaarendamisel vastavalt oma eelarve võimalustele.



Allkirjastamine toimub Reiu puhkekeskuses vahetult enne Reiu suusaretke starti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles