“Metsalaulu“ konkursi paremik selgunud

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Rannapi laulu “Tule metsa” esitasid Kilingi-Nõmme algklasside poisid, nende juhendaja on Maire Talts.
Rein Rannapi laulu “Tule metsa” esitasid Kilingi-Nõmme algklasside poisid, nende juhendaja on Maire Talts. Foto: Urmas Luik

Eelmisel nädalal Kilingi-Nõmmes maakonna kooliõpilaste lauluvõistlusel “Kauneim metsalaul” pälvis väikese laululinnu tiitli Helery Teor Häädemeeste keskkoolist, teda juhendab Elon Miisna.


1.-2. klasside solistidest oli parim Angela Absalon Uulu põhikoolist (juhendaja Toomas Voll), talle järgnesid Aleks Laagus Audru keskkoolist ja Karmen Vask Lindi lasteaiast-algkoolist.



3.-4. klasside õpilastest sai esikoha Sandra Laagus Häädemeeste keskkoolist (Elon Miisna), teiseks tuli Anette Elken Kilingi-Nõmme lastemuusikakoolist ja kolmandaks Kätlin Kaasik Juurikaru põhikoolist.



5.-7. klasside arvestuses edestas teisi Madli-Ann Jõesalu Uulu põhikoolist (Toomas Voll), talle järgnesid Kristiina Grigorjeva Surju põhikoolist ja Joosep Kalbus Paikuse põhikoolist.



8.-9. klasside lauljaist tuli esikohale Marily Kikkas Uulu põhikoolist (Toomas Voll), teiseks Helery Teor Häädemeeste keskkoolist ja kolmandaks Heleri All Tootsi põhikoolist.



Gümnaasiumide arvestuses oli parim solist Matis Miisna Häädemeeste keskkoolist (Elon Miisna), järgnesid Mihkel Vinogradov ja Merly Rosenberg Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.



Noorima vanusegrupi ansamblite arvestuses anti välja ainult teine koht ja selle pälvis Jõõpre põhikooli ansambel (Grünet Trumsi).



3.-4. klasside ansamblite seas võitis taas Jõõpre põhikooli ansambel (Grünet Trumsi), järgnesid Paikuse põhikooli ja Häädemeeste keskkooli ansambel.



5.-7. klasside ansamblitest oli parim Audru keskkooli ansambel (Tiia Tamm), teiseks tuli Häädemeeste keskkool ja kolmandaks Kilingi-Nõmme gümnaasium.



8.-9. klasside arvestuses jäi esimene ja kolmas koht ansamblite järjestuses välja andmata. Teise koha sai Jõõpre põhikool.



Gümnaasiumiansamblite arvestuses võidutses Häädemeeste gümnaasium, järgnesid Kilingi-Nõmme gümnaasium ning Audru keskkool.



Duettidest olid 8.-9. klasside arvestuses parimad Kairi Janson ja Heleri All Tootsi põhikoolist, teiseks tulid Kadi Mass ja Helen Lumiste Pärnjõe põhikoolist.



Gümnaasiumiastmes võidutsesid Sirka Tali ja Helery Teor Häädemeeste gümnaasiumist Audru keskkooli õpilaste Kelly Ranne ja Liisa Lillemetsa ees.



Kauneima metsalaulu tiitliga tunnustati Jõõpre põhikooli 3.-4. klasside ansambli pala “Metsa kontsert”.



Vapra mehe auhinna sai Jan Marcos Lepik Uulu põhikoolist.



Emotsionaalsuse auhind läks Sander Lõhmusele Häädemeeste keskkoolist, helguse auhind Marta Lotta Kukele Paikuse põhikoolist.



Tublideks instrumentalistideks nimetati Kristjan Kanter ja Andres Kask Kilingi-Nõmme gümnaasiumist ning Aleks Oad, Merilin Lehismets ja Siim Verlin Surju põhikoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles