Raeküla kooli külastasid tulevased õppurid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaialapsed käisid Raeküla koolis koolilapse elu harjutamas.
Lasteaialapsed käisid Raeküla koolis koolilapse elu harjutamas. Foto: Raeküla gümnaasium

Pärnu Mai ja Raeküla lasteaia sügisel koolitulevad lapsed külastasid Raeküla gümnaasiumi, vaatasid lastenäidendit ja said olla tõelises koolitunnis.


Raeküla gümnaasiumi direktori Liila Obergi ütlust mööda on koolil saanud traditsiooniks kutsuda külla lasteaedade vanema rühma koolitulevaid lapsi ja jagada nendega oma huvitavaid tegemisi – küll perepäeva, küll näitemängude ettekandeid.



Juba teist aastat on koolis oodatud külalised olnud Mai ja Raeküla lasteaia lapsed, et ühiselt vaadata suuremate õpilaste näitemängu ja koos mängida-õppida.



22. ja 25. veebruaril esitasid 2.a klassi noored näitlejad õpetaja Sirje Raudsiku juhendamisel etenduse „Kädistaja”.



Seejärel suunduti koos esimeste klasside õpilastega väikesesse majja, kus on esimeste klasside päriskodu, ja peeti maha tõeline koolitund. Õpetajad Kersti Kirsipuu ja Kaja Lillipuu olid valmistanud tutvumiseks ette lõbusa koolitunni, kus esimeste klasside õpilased ja lasteaiamudilased said ühiselt oma tarkust ja oskusi näidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles