Halinga vallas alustab töötute klubi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga valla lipp.
Halinga valla lipp. Foto: Riigikantselei

Halinga vallas Pärnu-Jakobi koguduse ruumides alustab tegutsemist töötute klubi. Esimene kokkusaamine toimub 16. märtsil, esialgse plaani kohaselt toimub kuni maikuuni kuus kohtumist.


„Töötute klubisse on oodatud kõik Halinga valla töötud, olenemata eelnevast kogemusest, haridusest, tegevusvaldkonnast ja muudest näitajatest. Samuti need inimesed, kes soovivad leida tööd ja ise midagi selle heaks ära teha,“ ütles töötute klubi üks eestvedaja Heli Künnapas.



Klubi kohtumistel räägitakse eelnevalt teada antud teemadel, antakse praktilist nõu ja vahetatakse kogemusi. „Klubi tegijad ei anna kellelegi tööd, vaid üheskoos püüame õppida, kuidas ja kust kellelegi sobivat tööd otsida,“ märkis Künnapas.



„Kindlasti on oluline teada, kuidas koostada CVd või kuidas käituda intervjuul. Kuid isegi olulisem on iseennast tundma õppida, et mõista, mida sa tegelikult oskad ja milleks võimeline oled,“ tõi Künnapas klubi tegevuse vajalikkusest näiteid.



Töötute klubiga saavad uued huvilised liituda märtsikuu kohtumistel. Esialgse plaani järgi kohtutakse kuuel korral märtsist maikuu lõpuni.



Kohtumistel puudutakse teemasid, kuidas töötuks jäämise tunnetega hakkama saada ja kuidas neid tööotsimises positiivselt ära kasutada, CV koostamisest, rahalisest hakkamasaamisest, edukast käitumisest intervjuul ja ettevõtlusest.



Halinga valla töötute klubi esimene kohtumine toimub 16. märtsil Pärnu-Jakobi koguduse saalis kirikumõisas 15-16.30.



Klubi töös osalemiseks saab end registreerida hiljemalt 14. märts e-kirja teel heli.k@halingavald.ee või telefonil 512 9818. Registreerimisel on vaja teada anda, kui kaua olete olnud töötu ja teie viimane ametikoht.



Töötute klubi esimest kokkusaamist veavad personalijuhi kogemusega Heli Künnapas ja nõustaja Jane Vain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles