Raeküla turg avas uksed

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla turul saab osta eestimaiseid pagari-, piima- ja lihatooteid, mett, köögivilju, kala ja istikuid.
Raeküla turul saab osta eestimaiseid pagari-, piima- ja lihatooteid, mett, köögivilju, kala ja istikuid. Foto: Ants Liigus

Pärnus Riia maanteel suurte ostukeskuste lähedal asuval Raeküla turul lisandub iga päevaga uusi kauplejaid, kellest mitu on oma püsiva müügikohaga Pärnus esimest korda.


Raeküla turg rõhub kodumaisele toidukaubale, kolmandik kauplejaist on Pärnumaalt. Kevade edenedes lisandub rohkelt istikutega kauplejaid, kuid kindlasti ei hakata seal müüma rõivaid, rääkis Raeküla turu juhataja Heino Mölder.     



Praegu pidas juhataja turu üheks tõmbenumbriks Tartumaalt pärit ainulaadsete lihatoodetega kauplevat Gurmaani, mille letilt leiab muuhulgas hobuseliha ning metsseašašlõkki.  



Veel sel kuul peaksid turuhoone kõrvale püsiva müügiplatsiga tulema Põltsamaa roosiaed ja hoone teisele küljele Tootsi aiand, mis on kuulus oma põnevate lilleamplite poolest.



Soojal ajal avatakse hoone taga 60kohaline väliturg, kus hakkavad teiste kõrval tegutsema käsitöölised. “Väliturule pannakse püsti grillahjud, kus liha grillitakse ja müüakse, samuti lubas üks müüja tulla kohapeale kala suitsutama ja müüma,” kirjeldas Mölder.



Turg on avatud esmaspäevast laupäevani 9-19 ja pühapäeval 9-15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles