Paikusel selgusid parimad pranglijad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pranglimisvõistlus Paikuse põhikoolis.
Pranglimisvõistlus Paikuse põhikoolis. Foto: Erakogu

Pranglimisvõistluste finaalis Paikuse põhikoolis pani oma peastarvutamisoskused proovile 86 õpilast Pärnumaa üheksast koolist.


Parimad peastarvutajad sirgujate kategoorias (1.–3. klass) on Martti Triksberg Pärnu ühisgümnaasiumist, Sander Saarpere ja Andreas Vahter Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.



Oskajate (4.–6. klass) esikolmikus on Eleonora Vaher Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Kevin Laanepõld ja Hanna Andla Pärnu ühisgümnaasiumist.



7.–12. klassi neidude arvestuses võidutses Mai-Liis Pukk Paikuse põhikoolist, kellele järgnesid Karolin Stimmer ja Birgit Pihelgas Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumist.



7.–12. klassi noormeestest olid parimad Taaniel Laimets Audru keskkoolist, Taavi Illi ja Marek Kartau Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.



Täiskasvanutest võistlesid end pjedestaalile Toomas Talviste, Piret Rõigas ja Reet Juurikas.



Koolide arvestuses oli parim Kilingi-Nõmme gümnaasium, Pärnu ühisgümnaasiumi ja Paikuse põhikooli ees.



Maakondade/linnade finaalide põhjal selgitati välja 20 parimat võistkonda, kes võistlevad 9. aprillil Vinni-Pajusti gümnaasiumis. Pärnumaalt pääsesid Eesti karikavõistluste finaali Kilingi-Nõmme gümnaasium ja Pärnu ühisgümnaasium, teavitas võistluse tulemustest ettevõtmise Pärnumaa koordinaator Liina Kivisto.



Pranglimine on internetipõhine peastarvutamise võistlus, milles on üle-eestilisi ja rahvusvahelisi võistlusi peetud juba üheksa aastat.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles