Tagasi pööranud buss keeras tsiklile ette

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammiste teel keeras liinibuss tagasipöördel ette mootorrattale.
Tammiste teel keeras liinibuss tagasipöördel ette mootorrattale. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile õhtul juhtus liiklusõnnetus Pärnus Tammiste teel, kus mootorrattur sõitis otsa ootamatult tagasipööret teinud liinibussile.


Õnnetus juhtus kella 18.08 ajal, kui 52aastane mootorrattur Rein sõitis külje pealt otsa tsikli ees ootamatult tagasipööret tegema hakanud linnaliinibusile.

Politsei teatel juhtus õnnetus seetõttu, et liinibussi juht ei olnud veendunud manöövri ohutuses ja keeras mootorratturile ette.

Inimestest keegi vigastada ei saanud, juhtumi asjaolud selgitab kindlustus, teatas politsei pressiesindaja.

Õnnetuskohal käinud Pärnu Postimehe fotograafi Ants Liiguse jutu järgi keeras mootorrattur otsese kokkupõrke vältimiseks oma sõiduriista enne bussiga kohtumist külili.

„Mootorrattur käis pärast õnnetust omal jalal, tõsiseid vigastusi ei paistnud tal olevat,“ seletas Liigus.

Fotograaf teadis rääkida, et bussijuhi jutu järgi paistis madal päike sõiduki peeglitesse ja seetõttu ta tagant lähenevat mootorratturit ei märganud.

Fotograafi sõnutsi on Niidupargi bussipeatuses käimas torutööd ja seetõttu käivad seal oma ringi lõpetavad linnaliinibussid tagasipööret tegemas Tammiste teel veidi laiemas kohas enne Papiniidu silda.  

Õnnetuse tagajärjel voolas kümnekonna meetri ulatuses tsiklist teele õli, mille kohale kutsutud päästjad absorbendiga katsid ja kokku korjasid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles