Bridžimängijad võistlesid Pärnu suveturniiril

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bridž.
Bridž. Foto: Ants Liigus

Pärnu suveturniiril võistlusbridžis sai kongressiaarvestuses ehk kolme turniiri tulemuste kokkuvõttes esikoha 406 punktiga Pärnu bridžiklubi esindaja Igor Triškin.


Teise koha sai 391 punktiga tallinlane Maksim Karpov, kolmandat-neljandat kohta jäid 362 punktiga jagama pealinlane Sven Sester ja pärnakas Olavi Oja. Kokku osales 108 bridžimängijat.

Kohvikuturnee said 72,92%-ga esikoha Sester-Oja. Teise koha pälvisid 68,75%-ga leedulased  Giedre Jankunaite ja Giedrius Sarkanas, kolmas oli 61,38%-ga Pärnu paar Margus Dreier - Andres Pinka. Kohvikuturneel osales 28 paari.

Paaride GP kaks esimest koht läksid tänavusel turniiril Läti mängijatele. Esikoha võitsid 58,46%-ga Maija Romanovska  ja Karlis Rubins, teiseks platseerusid 58,03%-ga Janis Maurins ja Maris Matisons. Kolmas koht läks 57,87% tulemusega paarile Karpov-Triškin.
Dreier-Pinka lõpetasid 52,16%-ga, mis andis 17. koha.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles