Raeküla kooli olümpia ühines harmoonia jooksuga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kooli kooliolümpia.
Raeküla kooli kooliolümpia. Foto: Erakogu

Pärnu Raeküla kool pidas reedel oma teise kooliolümpia, mis tipnes õpilaste ja ülemaailmse harmoonia jooksu meeskonna ühisjooksuga.  
 

Olümpialased suundusid kooli juures rongkäiguga Raeküla staadionile, kus kooli õpilasesinduse president Arvo pidas avakõne ja heisati lipp.

“Osalejaid oli eri riikidest, millest mõni oli olemas kaardil ja mõni mitte, nagu näiteks Pokumaa, Titaland ja teised eksootilised maad,” kirjeldas üheksanda klassi õpilane Kati Miller, kelle jutu järgi tutvustasid võistlejad oma riiki ja soovisid teistelegi edu ja häid saavutusi.

Seejärel juhendasid  9. klassi tüdrukud Kati ja Merlin aeroobset soojendust, mida nautisid kõik osalejad ja paljud vaatajadki. Võistlusaladeks olid täpsusvise, jalgpall, makaronivise, teatejooks, köievedu.

“Olümpia kõrghetk saabus koos ülemaailmse harmoonia jooksu World Harmony Run meeskonna ilmumisega, üheskoos joosti mööda staadioni ja kõigil oli võimalus tõrvikut hoida ning soovida head nii maailmale, Eestile  kui lihtsalt oma koolile,” jutustas Miller.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles