Pärnus põles linnabuss

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Olevi peatuses põles linnabuss.
Pärnus Olevi peatuses põles linnabuss. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul põles Pärnus Olevi bussipeatuses linnabuss nr 14, inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Päästeteenistus sai teate Raeküla linnaosas toimunud bussipõlengust kell 22.06. Päästjate saabudes põles bussi tagumine osa leegiga. Inimesi bussis ei olnud, teatas Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremets.

Põleng kustutati kell 22.46.

„Esmase info põhjal sai põleng alguse mootoriruumi parempoolses osas juhtmekimbust, kus ilmselt tekkis lühis,“ ütles suvepealinnas bussiliiklust korraldava AS GoBusi Pärnu regiooni direktor Andrus Kärpuk. Täpse põhjuse peaks välja selgitama uurimine.

Kärpuki sõnutsi oli õnnetusse sattunud lõõtsbuss Mercedes-Benz suhteliselt uus, toodetud 2000. aastal. Kuna buss sai põlengus palju kahjustada, pole bussifirmal seda majanduslikust otstarbekusest lähtuvalt plaanis taastada.

Juhtunut näinud Pärnu Postimehe lugeja kirjeldas, et buss põles alates lõõtsast tahapoole jäävas osas. Samuti oli ta sama bussiga sõites tundnud kahtlast kärsahaisu juba päeval ning hiljem oli bussis sama haisu tundnud tema emagi. Lugejale tundus see siduri kärsahaisuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles