Soome kodanik põhjustas Pärnus avarii

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Pärnus Riia maantee ja Laine tänava ristmikul.
Liiklusõnnetus Pärnus Riia maantee ja Laine tänava ristmikul. Foto: Ants Liigus

Täna päeval sai Pärnus Soome kodaniku põhjustatud liiklusõnnetuses kergelt viga kaks inimest.

Õnnetus juhtus kella 12.30 ajal Pärnus Riia maantee ja Laine tänava ristmikul, kus Riia poolt tulnud sõiduauto Volkswagen Touareg hakkas sooritama vasakpööret ega lasknud läbi kesklinna poolt tulnud ja otse liikunud sõiduautot Opel Vectra, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Volkswagenis olnud kaks Soome kodanikku, mehe ja naise vaatas kiirabitöötaja kohapeal läbi. Opelis olnud mees ja naine viidi haiglasse kontrollimisele. Naine kurtis valu rinnas ja paremas jalas.

Volkswagenit juhtinud mehe seletuse kohaselt arvas ta, et vasakpöörde sooritamist lubava rohelise fooritule ajal põleb vastasreas sõitjatele punane tuli. Samuti selgitas ta politseile, et vasakpööret oodates segas vastutulevate autode nägemist ohutussaarel asuv liiklusmärk. Samale asjaolule juhtis tähelepanu üks õnnetuse pealtnägija.

Soomlased olid Balti riikides puhkust veetmas ning tulid Riiast Pärnusse tuttavaga kohtuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles