Sudoku meistrivõistlused võitis Vändra

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse põhikoolis toimusid taas Pärnumaa sudoku meistrivõistlused.
Paikuse põhikoolis toimusid taas Pärnumaa sudoku meistrivõistlused. Foto: Liina Kivist

Paikuse põhikoolis toimunud 5. Pärnumaa võistkondlikud sudoku meistrivõistlused võitis Vändra gümnaasiumi võistkond Paikuse põhikooli ja Häädemeeste keskkooli ees.

Pingelises võistluses parimaks tulnud Vändra gümnaasiumi võistkonda kuulusid Madis Steinberg, Merle Orav, Elis Kuusik, Siim Oselein ja Paula Värva, neid juhendas Maret Pernik.

2. koha saavutas Paikuse põhikooli esimene võistkond koosseisus Elina Ild, Karmel Kostabi, Timandra Rand, Triin Lepik ja Mariin Mikker, õpilasi juhendasid Liina Kivisto ja Hulda Larin.

3. koha viisid Häädemeeste keskkooli Kätrin Türin, Kadrin Ungerson, Elery Kiveste, Haldi Rae ja Farid Boubadaž ning nende juhendaja oli Krista Hütt.

Ühtekokku osales nii Pärnu linna kui maakonna koolidest 20 võistkonda 100 õpilasega. Tunniajase võistluse jooksul tuli võistkondadel lahendada eri tasemega sudokusid.  
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles