Tutvustatakse Pärnu kaitsealuste alleede hoolduskava

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanapargi allee Pärnus.
Vanapargi allee Pärnus. Foto: Henn Soodla

Pärnu linnavalitsus korraldab koostöös keskkonnainvesteeringute keskusega 25.-26. novembrini seminari, kus tutvustatakse äsja valminud Pärnu kaitsealuste alleede hoolduskava ning uusi suundi linnapuude hooldusel.

Neljapäeval, 25. novembril tutvustavad Pärnu kaitsealustel alleedel läbi viidud uurimustöid arboristid Teppo Suoranta ja Aki Männistö Soomest. Samuti esitletakse Pärnu kaitsealuste alleede hoolduskava, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Reedel on seminaril osalema oodatud eelkõige linnapuudega tegelevad spetsialistid ja ettevõtjad. Tuletatakse meelde vanu hooldustõdesid ja käsitletakse uusi suundi linnapuude istutamisest kuni hoolduseni. Koolitust viivad läbi Aki Männistö ja Teppo Suoranta.

Seminaril osalemine on tasuta ning ettekanded tõlgitakse eesti keelde. Osavõtuks on vaja eelnevalt end kirja panna.

Seminari täpsema programmi ning info registreerimise kohta saab Pärnu linna veebilehelt rubriigrist "Oluline teada".

Projekti „Pärnu looduskaitsealustele alleedele hoolduskava koostamine“ kogumaksumus oli 573 000 krooni, sellest linna omafinantseering 89 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles