Pärnu õpilased olid kodanikuviktoriinis edukad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits/Postimees

Üleriigilisel kodanikupäeva veebipõhisel viktoriinil saavutasid Pärnu õpilased hulgaliselt kõrgeid kohti.

Gümnaasiumiastmes sai Pärnu Ülejõe gümnaasiumi 11. klassi õpilane Tauri Roosipuu 3. koha, tema õpetaja on Anne Kärner.

Väga hea tulemuse saavutasid veel Anne Kärneri õpilased Sven Šalajev (10. klass) ja Arur Salus (12. klass), ühisgümnaasiumi abiturient Gert Siniloo (õpetaja Õnnela Kukk),
Nele Küüts Sütevaka humanitaargümnaasiumi 10. klassist (õpetaja Epp Pavelts), Koidula gümnaasiumi abituriendid Eliise Salla, Mart Treial ja Marit Metsamägi (õpetajad Maia Erm ja Madis Somelar), Hansagümnaasiumi lõpuklassi õpilased Maarja Tamm ja Anett Prantsmann (õpetaja Madis Somelar).

Põhikool osas olid tublimad Vanalinna põhikooli üheksandik Avo Kullamaa, kaheksandik Kristo Rosin ning Pärnu noorim osaleja Helo Liis Soodla Vanalinna põhikooli 7. klassist ja Ehtel Metsik Koidula kooli 7. klassist, kõigi õpetaja on Madis Somelar. 

Vanalinna põhikool oli 86 osalenud õpilasega eesti õppekeelega põhikoolidest Tallinna Rahumäe põhikooli järel kaasalööjate arvult teine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles