Talisuplejad võistlesid pirital

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Tallinnas Pirita jõel toimunud taliujumise festivalil pakkusid Eesti külmapõlguritele konkurentsi Soome, Venemaa ja Läti ujujad. Pärnu talisuplejate seltsi esindasid pealinnas (pildil vasakult) Nikolai Pribõlski, Ants Luuk ja Tõnu Kütt ning Piret Mathiesen ja Artur Tikkerbär.

Naiste 25 meetri distantsil sai soomlanna Pirjo Lehtoneni järel teise koha ja krooniti Eesti meistriks Mathiesen. Kuni 50aastaste meeste konkurentsis teenisid hõbemedali Pribõlski ja Tikkerbär vastavalt 25 ja 50 meetri ujumises. Kütt tuli 30aastaste seas eestlaste arvestuses pikal distantsil (450 m) kolmandaks ja Luuk sai M40 klassis 25 meetri ujumises viienda tulemuse.

Teatevõistlusel oli kiireim Viimsi veeklubi nelik Henri Kaarma, Bruno Nopponen, Rain Berzin ja Epp Kruusmaa, teiseks tuli Victoria 1 ja kolmandaks U-klubi. Pärnu talisuplejate seltsi tiim lõpetas seitsmendal kohal.

“Järgmisel aastal tulevad Lätis Jurmalas taliujumise maailmameistrivõistlused,” rääkis juba seitsmendat talve jääaugus keha karastav Pribõlski. “Meie seltsiga võib alati liituda, käime Papiniidu silla juures iga päev ujumas.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles