Noored ujujad põrmustasid rekordeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliise Priiman.
Eliise Priiman. Foto: PP

Pärnu ujujate nelja ala mitmevõistlusel püstitas spordikooli treenerite kasvandik Eliise Priiman (pildil) 200 meetri seliliujumises 2.32,50ga linna tüdrukute rekordi. Eelmine tippmark 2.32,90 kuulus 1984. aastast Karen Kurveti nimele.

Nooremate tüdrukute mitmevõistluses sai Priimani järel teise koha Kristina Lebedeva (Järveotsa SK) ja kolmas oli Kätlin Nurk (Pärnu SK).

Vanemate tüdrukute võistlusel oli parim pärnulanna Arina Garšina, kes parandas enda nimel olnud 100 meetri rinnuliujumises Pärnu tütarlaste rekordit (1.18,41) ja tegi 50 meetri liblikujumises 31,94ga uue rekordi. Teise pjedestaalikoha hõivas Carolina Camilla Graf (Järveotsa SK) ja kolmandaks tuli Tähe-Kai Tillo (Briis).

Meeste arvestuses olid kolm paremat Endri Vinter (Pärnu SK), Egert Paat (Järveotsa SK) ja Martin Laid (VIM). Noormeeste esikoha sai Silver Hein (Briis), kellele järgnesid Frants Tikerpuu (Pärnu SK) ja Robert Trofimov (Järveotsa SK).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles