Bioloogiaolümpiaad oli osavõtjaterohke

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Illustratsioon

Eesti koolinoorte 50. bioloogiaolümpiaadi osavõtjaterohkes Pärnu linnavoorus olid põhikooli osas edukamad Kuninga tänava põhikooli, Sütevaka ja ühisgümnaasiumi õpilased, gümnaasiumiosas läks enim auhinnakohti Koidula kooli.

Noorimate, 6. klasside bioloogiaolümpiaadi võitis Maile Kartau Kuninga tänava põhikoolist (õpetaja Anne Urge), teine oli Mihkel Annusver ja kolmas Kevin Post ühisgümnaasiumist (Aita Luts).

7. klasside seas oli parim Helo Liis Soodla Vanalinna põhikoolist (Mare Kekkonen), talle järgnesid Anneliis Rea ja Ida Maria Orula Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Katrin Lekk)

8. klasside arvestuses sai esikoha Elina Jantson ja teise koha Karoliine Kurvits Kuninga tänava põhikoolist (Anne Urge), kolmandaks tuli Johanna Toodu Sütevakast (Katrin Lekk).

9. klasside võidu võttis Deivi Õis humanitaargümnaasiumist (Katrin Lekk), talle järgnesid Kris-Egert Rünkjanen Kuninga tänava põhikoolist (Anne Urge) ja Aap-Erik Lai
ühisgümnaasiumist (Aita Luts).

Gümnaasiumiosas oli 10. klasside tugevaim Kätlin Ilja Koidula gümnaasiumist (Sirje Miglai), teist ja kolmandat kohta jagasid Karl Jürgenstein ühisgümnaasiumist (Aita Luts) ja Keidi Mäe Koidulast (Sirje Miglai).

Üheteistkümnendike võitja Miina Kask õpib Sütevakas (Allan Lorents), teise koha omanik Ave Vaan Koidula koolis (Sirje Miglai) ja kolmas Aljona Gogoleva
Vene gümnaasiumis (Ljudmila Fedotova).

Lõpuklasside võitja oli Eero Vaher ja teine Ando Vaan Koidula koolist (Sirje Miglai),
Kolmanda koha saavutas Tiina Kuura humanitaargümnaasiumist (Allan Lorents).

Bioloogia aineühenduse juhi Urmas Leki ütlust mööda on juba aastaid olnud huvi bioloogia vastu nii suur, et olümpiaadile saab iga kool saata kolm õpilast vanuseastme kohta. Tänavu olid õpilasi olümpiaadile saatnud kõik koolid ja neid oli kokku 129.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles