Nuputajad on võrdselt nupukad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Urmas Luik

Pärnu koolide “Nuputa” ja peastarvutamise võistlustel käis kõva rebimine ja tulemused olid nii tasavägised, et kohad läksid jagamisele.

5.-6. klasside seas olid edukaimad Koidula gümnaasiumi võistkonnad. Esikohta jagasid Tiia Toobali juhendatav võistkond koosseisus Oskar Aru, Markus Ilmar Münzel, Roman Tamm ja Anette Baum ning Lemmi Naela õpilased Ander Koppel, Oskar Samuel Rebane, Leonardo Sooväli ja Aiko Kasesalu.

Kolmas koht kuulus Sütevaka humanitaargümnaasiumi nelikule Anette Maria Eelmäe, Ena Korv, Karin Allik ja Janeli Arukask, keda juhendab Malle Eskusson.

7. klasside parimad nuputajad on Koidula koolist Sirje Õismetsa õpilased Markus-Oliver Tamm, Joonas-Sander Tamm ja Ehtel Metsik. Teist kohta jagasid Heili Ago juhendatavad Helo Liis Soodla, Ketlin Saar ja Nora Küüts Vanalinna põhikoolist ning  Piret Rõigase õpilased Mihkel Talmar, Joosep Vabamägi ja Joanna Kärt Pärtel Sütevakast.

Kõikide klasside parimad peastarvutajad saavutasid maksimaalse punktisumma: viiendikest Oskar Aru Koidula koolist, Janeli Arukask Sütevakast, Robyn Hallmere Kuninga koolist ja Brandon Loorits ühisgümnaasiumist; kuuendikest Kevin Post ühisgümnaasiumist, Oskar Samuel Rebane ja Roman Tamm Koidula koolist; seitsmendikest Nora Küüts ja Helo Liis Soodla Vanalinna koolist, Joonas-Sander Tamm ja Markus-Oliver Tamm Koidula koolist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles