Inimeseõpetuse olümpiaadi võitis Nora Küüts

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna põhikooli hoone Pärnu kesklinnas.
Vanalinna põhikooli hoone Pärnu kesklinnas. Foto: Urmas Luik

Veebipõhisena toimunud üle-eestilisest inimeseõpetuse olümpiaadist võttis Pärnu linnast ja maakonnast osa suurim arv õpilasi ja võitjaks tuli Nora Küüts Vanalinna põhikooli 7. klassist.

Häid kohti tuli Pärnumaale ridamisi, nii sai Hanna-Stina Lautri Pärnu ühisgümnaasiumist 3. koha, Ülejõe gümnaasiumi õpilased Jennifer Buht 4. ja Kristel Ild 5. ning Eke Tominga Surju põhikoolist 6. koha. 50 parema seas oli ühtekokku 23 õpilast Pärnumaalt.

Inimeseõpetuse ainesektsiooni juhataja Eva Palk tõstis esile Vanalinna põhikooli, ühisgümnaasiumi ja Ülejõe gümnaasiumi ning kiitis Pärnu maakonna kõige tublimaid: Surju põhikooli, Libatse lasteaia-algkooli ja Paikuse põhikooli õpilasi ning nende juhendajaid.

Sel aastal võttis veebipõhisest inimeseõpetuse viktoriinist osa kolm maakonda, Pärnumaal võistles 409, Võrumaal 291 ja Tartumaal 140 õpilast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles