Koolieelik tuli linna noorte malemeistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephan Lebedev.
Stephan Lebedev. Foto: PP

Pärnu koolinoorte kiirmalemeistrivõistlustel teenis nooremate poiste (1.-5. klass) konkurentsis esikoha sel aastal kooli minev seitsmene Stephan Lebedev (pildil), kellele järgnesid Kuninga tänava põhikoolis õppivad Walter Herold Veedla ja Stein Marten Pool.

Niisama vanade tüdrukute seas võitis meistrimedali Marie Anna Blehner, teiseks tuli Silvia Siig (mõlemad Ülejõe gümnaasium) ja kolmas oli Ariett Noppel (Vanalinna põhikool).

6.-12 klasside õpilaste turniiril olid tüdrukute parim Marleyn-Cristin Kallas (Pärnumaa KHK), kellele järgnesid Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppivad Elise Kukk ja Gerda Aas.

Poiste arvestuses tuli meistriks Karel Paan (Vanalinna põhikool), teise koha sai Hendrik Tamm (Rääma põhikoool) ja kolmas oli Andres Jaanson (Koidula gümnaasium).

Nooremas grupis teenis võistkondliku esikoha Kuninga tänava põhikooli tiim Walter Herold Veedla, Stein Marten Pool ja Karin Malm. Võitjaile järgnesid Ülejõe gümnaasiumi esimene (Marie Anna Blehner, Silver Soon, Alan Metsoja) ja teine võistkond (Silvia Siig, Georg Ott, Markus Soon).

Vanemas grupi võitis Vanalinna põhikooli esindus Aleksandra Gubareva, Karel Paan ja Mihkel Tomberg. Teise koha sai Koidula gümnaasiumi trio Hanna-Stina Sonts, Andres Jaanson ja Siim Õunap ning kolmandaks tuli Pärnumaa KHK võistkond Marleyn-Cristin Kallas ja Janar Oks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles