Vanalinna koolis peeti konverentsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Täna oli Pärnu Vanalinna põhikooli algklasside õpilaskonverentsi lõpuüritus, kus 1.-4. klassi õpilased esinesid oma koolikaaslastele ettekannetega.

Vanalinna kooli õppealajuhataja Kaire Teemägi jutu järgi valiti esinejad välja klassikonverentsidel, kuid peale esinejate tõstet pubilku ees esile veel iga klassi kolme huvitavama töö kirjutaja või põnevam esineja.

Suur osa õpilaskonverentsi õnnestumises oli Teemägi sõnul õpilasesinduse liikmetel, kes kuulasid klassides ettekandeid, andsid esinejatele tagasisidet ja valisid välja klassi parimad ettekandjad ning parimat tööd.

“Kõik lapsed olid ära teinud väga suure töö, samuti õpetajad, kes on õpilasi esinemiseks ette valmistanud, lapsevanemad, kes toetasid lapse konverentsitöö valmimist, ja hoolekogu liikmed, kes tulid konverentsist osa saama,” ütles Teemägi.

Esinejate seast valiti publiku lemmikuteks Artur Nazarov, Lotte Liis Tüvi ja Merilin Ploomann. Õpetajate lemmikuks osutus Elbe Reiter ja hoolekogu liikmete lemmikuks Artur Nazarov.

7.a klassi tüdrukud valisid lepatriinuluuletuste kirjutamise võistluse parimad. Esikoha andsid nad Marie Põdrale, teise koha Liisa Koppelile ja kolmanda Triinu-Liis Raudsepale.

Tänane konverents oli Vanalinna koolis arvult 14.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles