Kolmas liiga algas pärnakatele võidukalt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgapallikoondise peatreener Tarmo Rüütli pidi koos Eesti koondisega võtma Pärnus vastu mõru kaotuse. Foto on illustreeriv.
Eesti jalgapallikoondise peatreener Tarmo Rüütli pidi koos Eesti koondisega võtma Pärnus vastu mõru kaotuse. Foto on illustreeriv. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Avapaugu saanud Eesti jalgpallimeistrivõistluste kolmanda liiga turniir algas Pärnumaa meeskondadele edukalt: nii FC Metropool kui Vändra JK Vaprus said vastaste üle napi võidu.
 

Võõrsil mänginud Vändra meeskond alistas Keila jalgpalliklubi meeskonna, kui 1:1 lõppenud avapoolaja järel teise poolaja keskel võiduvärava lõi.

Vändra meeskonna eest tegid skoori Indres Põder ja Ranet Lepik.

Magusa võidu sai kirja ka FC Metropool, kes kohtus koduväljakul Eesti koondisega, mille rivistusse kuuluvad teiste hulgas Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli, noortekoondise treener Marko Lelov ja rida kunagi Eesti esindusrivistusse kuulunud pallureid.

Nimekad külalised haarasid juba esimese poolaja keskpaigaks turvalise 3:0 edu ja näis, et mäng on sisuliselt tehtud.

Pärnakad võtsid seepeale nõuks järjekordselt tõestada, et jalgpall on ümmargune ja tulemus fikseeritakse siis, kui „paks poiss“ vilistab. Esimese poolaja lõpu eel vähendas Genet Õunapuu kaotusseisu ühe värava võrra. 62. minutil ja 73. minutil toimetas nahkkera võrku Hannes Kiviloo, tuues tabloole viiginumbrid.

Sellega sündmuste käik veel ei piirdunud. Kümmekond minutit pärast pärnakate viigiväravat saatis kohtunik liigse suupruukimise eest väljakult minema Marko Lelovi ja kümnekesi jäänud koondislaste meelehärmiks lõi vahetusest sekkunud Ergo Mätas üleminutil FC Metropooli võiduvärava. Draama missugune!

Mõlema Pärnumaa meeskonna järgmine mäng on pühapäeval. Vändra JK Vaprus võtab Pärnu kunstmurustaadionil vastu Kärdla linnameeskona, FC Metropool kohtub võõrsil Keilaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles