Pärnu vutipoisid lõpetasid aasta turniirivõiduga pealinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsioonilisel saalijalgpalli aastalõputurniiril Tallinnas Kalevi spordihallis võib mängimas näha kõigi vanuseklasside ja liigade võistkondi.
Traditsioonilisel saalijalgpalli aastalõputurniiril Tallinnas Kalevi spordihallis võib mängimas näha kõigi vanuseklasside ja liigade võistkondi. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Pärnu jalgpalliklubi C1 vanuseklassi meeskond võitis Tallinnas Kalevi spordihallis Eesti jalgpalliliidu aastalõputurniiri Haribo karikale.



“Ausalt öeldes läksime lihtsalt mängima, mitte võitma,” kõneles eduka meeskonna treener Raimo Paulberg. “Põhiliselt harjutame ühisgümnaasiumi kunstmuruväljakul ja saali pääseme vaid korra nädalas. Oli vahva turniir, seda enam, et suutsime alistada neid meeskondi, kellele pidime Eesti meistrivõistlustel alla vanduma.”

Levadia alistati finaalis 1:0


Alagrupiturniiril SK Tääksi 3:0, FC Flora 2:0 ja FC Levadia III meeskonna 3:1 võitnud pärnakad said poolfinaalis 2:0 jagu TJK Legionist. Põnevas finaalkohtumises suutsid Paulbergi poisid alistada FC Levadia tulemusega 1:0. Kolmanda-neljanda koha mängus oli Viljandi JK Tulevik 2:0 parem TJK Legionist.



Võidukas meeskonnas mängisid Hans Laano, Gert Kaas, Maigo Vaakmann, Robert Kirss, Anton Isakov, Tauno Tekko, Albert Anissimov, Silver Metsanurm, Joosep Sarapuu, Karl-Martin Vassiljev, Kristen-Taavi Ilves, Krister Hallik, Ralf Rebane, Endrik Eberg ja Julius Sepp.



PJK ja Vapruse viljakas koostöö


“Meie klubi võidukas 14aastaste poiste meeskond on esikohta igati väärt,” kommenteeris Pärnu jalgpalliklubi (PJK) president Helmut Hunt Raimo Paulbergi kasvandike saavutust. “Need poisid on olnud kahel aastal väga lähedal omaealiste Eesti meistrikullale. Tänavu võitsid nad pronksi ja mullu tulid hõbedale.”



Üle 15 aasta kodulinnas nii noormeestele kui neidudele vutitarkusi jaganud treener Paulberg märkis, et sel aastal koostati meeskond kahe klubi, PJK ja Vapruse mängijatest.



“Mul on väga head suhted põhiliselt Vändra poisse treeniva Ranet Lepikuga ja seekord oli tema kasvandikke meeskonnas päris palju,” ütles Paulberg. “Väärib tähelepanu, et turniiri parima mängija tiitli pälvinud Gert Kaas on Vändrast.”



Küsimusele, keda võiduka meeskonna treener tahab veel ära märkida, kostis Paulberg: “Väravavaht Hans Laano tegi supermängu, terve turniiri jooksul suutsid vastased saata vaid ühe palli tema selja taha. Kõige suurema panuse meie võidule andsid Robert Kirss, Anton Isakov, Tauno Tekko ja Albert Anissimov.”



Penaltid ei tulnud hästi välja


Kolmanda liiga esimese turniiri Sportlandi karikale võitis LiVal Sport, kes oli finaalis 3:2 parem Saue jalgpalliklubist.



Alagrupiturniiril nelja parema hulka võidelnud Pärnu Vapruse tiim pidi poolfinaalis tunnistama LiVal Spordi 1:0 paremust.



Pärnakate kolmanda koha mäng Sauega lõppes 3:3 viigiseisul, kuid penaltite löömises olid vastased meie meestest kindlamad.



Turniiri parima väravaküti auhinna teenis Vapruse pommitaja Rait Sõrmus, kelle kuus lööki jõudis sihile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles